J-KULL
 FØDT CA 7.APRIL 2011

 

NUCH BEXMAS DONNA (MARTE)
(Nuch Kvadratens Kato - Boxerhaven's Harmonium)

HD: A
HD INDEX: 118,70
SPONDYLOSE: FRI
SAS: FRI (O)
KNÆR: FRI

 

MARTE ER EN FLOTT OG FRISK BOXERDAME SOM BLE NORSK UTSTILLINGSCHAMPION RETT ETTER AT HUN BLE 2 ÅR.
MARTES BRØDRE ER LIKE PENE OG FRISKE SOM HENNE, OG HENNES BRØDRE DRACO OG DARWIN HAR OGSÅ BLITT  UTSTILLINGSCHAMPIONER.

HUN BOR HOS FÔRVERT LIKE I NÆRHETEN AV OSS OG ER OFTE PÅ BESØK.

DETTE KULLET VIL BLI MARTES ANDRE KULL. HUN ER OGSÅ MAMMA TIL VÅRT H-KULL. HER ER MARTES EGEN SIDE.


 
 
 

DET BLIR EN SPENNENDE KOMBINASJON MELLOM  MARTE OG MARIO OG STAMTAVLEN SER  LOVENDE UT BÅDE NÅR DET GJELDER EKSTERIØR OG BRUKS.           
JULIA


JUNI


JUNIOR

MARIO V D HUNDESTAFFEL NORD
(VDH DCH KORAD VPG3
SCHH2 AD BH Balu Vom Hause Romeo - Celina Von Der Morre)


HD: A
HD INDEX: 103,15
SPONDYLOSE: FRI
SAS: FRI (O)
KNÆR: FRIMARIO ER EN FLOTT BOXERGUTT ETTER EN AV KONTINETES BESTE AVLSHANNER, BÅDE NÅR DET GJELDER EKSTERIØR OG BRUKSEGENSKAPER, INT UCH VDH CH SCH II VPG III BALU VOM HAUSE ROMEO.
MORFAR TIL MARIO ER VDH CH IPO III VPG III IKARUS, SOM OGSÅ ER EN AVLSHANNE SOM GIR BÅDE GODT EKSTERIØR OG GODE BRUKSEGENSKAPER TIL SINE AVKOM.

MARIO HAR SELV 2 CERT, MEN EIER MARIANNE SYNES IKKE UTSTILLINGER ER NOE GØY SÅ DE ER IKKE OFTE I RINGEN. MARIO'S SØSTER MARTINE ER UTSTILINGSCHAMPION. MARIO HAR BESTÅTT FUNKSJONSANALYSE OG BRUKES MYE I BRUKSARBEID.
HAN ER EN STØDIG HERREMANN OG HAN HAR FLERE KULL ETTER SEG BÅDE I NORGE OG SVERIGE.
 


HELSE

NAVN KJØNN FARGE TESTIKLER HD HD INDEX SPONDYLOSE KNÆR SAS BLINKHINNER ANNET TESTER/PRØVER  
Juni Tispe Rød/hvit        X  A 112,65 FRI (0) FRI (0) FRI (0) Begge pigmenterte Trener spesialsøk, har gått Modul 1 og Modul 2 kurs. Juni ble norsk utstillingschampion like etter hun fylte 2 år. Nuch
MH testet
 
Julia Tispe Rød/hvit        X B 108,51 FRI (0) 3 år 9 mnd   FRI (0) Begge pigmenterte Julia flyttet tilbake til oss da hun var 3 1/2 år pga eiers jobbsituasjon. Nuch  
Junior Hanhund Rød/hvit       OK A 111,11 FRI (0)2 år 6 mnd FRI (0) FRI (0) Begge pigmenterte Bronsjemerket i Lydighet, 148 poeng. 14 mnd. 2 CERT og BIR
MH testet
AD (utholdenshetsprøve)
 
Jazz Hanhund Tigret/hvit       OK           Begge pigmenterte Død etter 13 dager hos ny eier, trolig av forgiftning.
Nektet obduksjon.
   

Valpene ble født ved keisersnitt, dette pga at mamma Marte gikk 4 dager over tiden og ikke fikk veer. Årsaken til det kan være flere, mye fostervann, svekkete veer eller andre ting. Ingen dødfødte valper, ingen haleknekk, ganespalting eller andre defekter. Valpene var friske og fine, og Marte kom seg fort etter operasjonen.


 

Junior (Otto) har blitt Trondhjemsgutt, han har flyttet til Merete Ydstie og familien hennes. Otto har hatt besøk av sin nye familie flere ganger og kjenner dem godt allerede, og han får være med Merete på jobben. Denne familien har hatt flere boxere tidligere, og Otto er oppkalt etter en av dem, derfor Otto jr. Jazz (Brutus) har flyttet til Tormod Salberg på Stjørdal. Han er heldig og får være med på kontoret om dagene, så han slipper å være hjemme alene. Og på fritiden blir det mange turer både på fjellet og ved sjøen, så Brutus kommer  til å få et flott boxerliv med masse å gjøre. Lek med Boxerhuset's Linus blir det vel også. 
Julia (Frøya) har nå reist til Oslo for å bo sammen med Morten, samboer og lille Sara. Morten har tidligere hatt boxer fra oss, Bexmas Barry White (King), og han skulle egentlig bli storebror for lille Frøya, men like før Jul ble han syk, og ultralyden viste en stor svulst i brystet som ikke kunne opereres, og King fikk derfor sovne inn. Morten er flink og aktiv med hundene sine, og Frøya får nok prøvd seg på forskjellige ting, og vi får sikkert se henne i utstillingsringen også. Juni (Chica) bor nå på Levanger hos Ragni Naavik og fam. Der får hun leke sammen med en border collie på 13 år og en katt på 1 år. De har tidligere hatt boxer så Chica har havnet til en boxervant familie. Og siden familien er friluftsmennesker blir mange fine turer framover på lille Chica.


VALPENE 7 UKER

Bexmas Junior Bexmas Jazz Bexmas Julia Bexmas Juni


Valpene 6 uker

Bexmas Junior Bexmas Jazz Bexmas Julia Bexmas Juni


Valpene 5 uker

Bexmas Junior (Otto jr) Bexmas Jazz (Brutus) Bexmas Julia Bexmas Juni (Chica)


Valpene er nå 4 uker

Bexmas Junior (Otto jr) Bexmas Jazz (Brutus) Bexmas Julia Bexmas Juni


Valpene er nå 3 uker

Bexmas Junior Bexmas Jazz Bexmas Julia Bexmas Juni


Valpene 2 uker

Bexmas Junior Bexmas Jazz Bexmas Julia Bexmas Juni


Valpene 1 dag

Bexmas Junior (Otto Jr) Bexmas Jazz Bexmas Julia Bexmas Juni
 


 

STAMTAVLE
INNAVLSGRAD: 0


TILBAKE