NYHETER 2008

NYHETER 2007
NYHETER 2006

 

 

22.12.08 Vi gratulerer A-kullet vårt med 5 års dagen idag!  Arwen (Mini) hilser til brødrere sine og håper de får en flott feiring.


21.12.08
I helga dro vi til hytta i Sverige, måtte ta en liten pause i juleforberedelsene. Og det ble en deilig helg, stille og rolig i fjellet med masse snø å boltre seg i. Skiturer ble det både lørdag og søndag, og om kvelden lå det slitne boxere og snorket foran ovnen.
11.12.08      
Major Rachel og Major Magnus skal nå til det store utland og tjenestegjøre som leger en periode. Vi ønsker dem lykke til og håper de snart kommer hjem igjen. Vi gratulerer samtidig med forlovelsen!
 
22.11.08
I dårlig vær kjørte vi til Hamar for å delta på NKK's siste utstilling i år. Dommeren passet ikke så kjempegodt til våre hunder men en CK fikk vi på Bexmas Darwin (Pomba). Ellers var det 1. premier på samtlige Bexma boxere. Vi hadde en koselig fredagskveld på Myklagard, der vi overnattet sammen med flere utstillere. Og i Vikingeskipet traff vi flere venner og bekjente, så vi kan oppsummere og si vi hadde en trivelig utstillingshelg på Hamar.
20.11.08 Lille Dixie (Bexmas Ferrari) har i dag vært hos veterinær og blitt røntget og lyttet på. Hun hadde ingen bilyd på hjertet, SAS: FRI (0). Rygg og hofteresultatene kommer etter hvert, men bildene virket lovende, så vi krysser fingrene og håper alt er ok.  
9.11.08 I dag har vi deltatt på Orkdal hundeklubb sin utstilling. Det ble en flott dag for Bexma, og vi er heldige som har mange flotte valpekjøpere som er flinke til å stille ut hundene sine.
Det var 18 voksne boxere påmeldt og 8 valper. Her kan dere lese hvordan det gikk med Bexmaboxerne.
7.11.08 Vi gratulerer vår spreke 7 åring, Nuch Boxerhaven's Decima (Mischa) med bursdagen i dag. Stadig like sprek og ungdommelig er hun, og humøret er på topp.  Feiret dagen med tur ved sjøen, lek med barnebarnet Balder og ballonger senere på dagen. Nå slapper hun av foran peisen, glad og fornøyd.                       
7.11.08 Vi gratulerer Rocky (Bexmas Faustino) med flotte helseresultater; SAS fri(0), HD fri( B), spondylose FRI og knær FRI !                    
6.11.08
Vi gratulerer gogutten Caro (Bexmas Cæsar) med bestått appelmerkeprøve i kveld! Denne gogutten kan brukes til alt, både lydighet, bruks, agility og utstilling. Bestått funksjonsanalyse har han også!
                    
2.11.08 I helga har vi deltatt på Oppdretterskolen, Kurs 1. Dette er i regi av NKK og første kurset omhandler genetikk og avl. Vi fikk kunnskap om sunn hundeavl basert på NKK's avlsstrategi.

Tema for undervisningen var:

Bruk av enkel genetikk i avlsarbeidet
Nedarving av sykdommer og egenskaper
DNA-tester, screeningsresultater, kartleggingsarbeid
Avlsmetoder og avlsprinsipper og sunn anatomi.

Instruktører var Astrid Indrebø og Hilde Bremnes.

Det var vi pluss Kristin Rosøy (Boxer i nord) som var boxereiere på kurset. Kristin kommer til å skrive en del fra kurset og legge det ut på hjemmesida si, så der kommer det mer info.
Vi synes kurset var veldig bra og gleder oss til Kurs 2.

Mens vi var på kurs fikk lille Ridder være hos "onkel" Bono m/fam. De hadde det gøy sammen, og lille Ridder tok like godt en svømmetur da de lekte ved sjøen, bilder finnes her.

27.10.08
Søndag arrangerte NBK avd trøndelag fjelltur for medlemmene. Vi fikk en flott dag i fjellet med sol og flott turterreng. Mange møtte opp og koste seg, og jeg tror alle fikk slitne boxere med seg hjem.
 
25.10.08
Vi gratulerer B - kullet vårt med 4 årsdagen idag! Bror hilser til mamma Shanti (Ballerina) og håper hun og de andre får en flott busdagsfeiring med full fart og masse kos!
        
                   
20.10.08
Vi gratulerer Bexmas Gitte (Ellie) og Bexmas Geri (Luna) med flotte helseresultater. De er begge fri for bilyd på hjertet, SAS: Fri (0), HD: Fri (A), knær FRI og fri for spondylose.
                      
19.10.08 Bexmas Extra (Nemi) slo til og ble BIR på NKK sin utstilling i Tromsø idag. Hun ble samtidig Norsk utstilingschampion!
Vi gratulerer denne flotte, unge jenta som ble champion i rakettfart, hun har bare deltatt på 6 utstilinger  hittil, men kan vise til supre resultater hele veien. I fjor ble hun BIR på NBK sin utstiling i Tromsø.
11.10.08
 

Vi stappet bilen full av hunder og dro til småbruket vårt i Sverige, og det ble populært. Full fart på de store hundene, og lille Ridder ville gjerne være med å leke han også.
I dag har  vi hatt et flott høstvær med sol fra skyfri himmel og fin temperatur. Både vi og hundene har vært masse ute og kost oss, og turer i skogen ble det flere av.
Nå ligger hele gjengen foran ovnen og snorker og koser seg. Deilig med slitne hunder!
28.9.08
Vi har vært i Hjørring i Danmark og hentet hjem en ny sjarmør, Von Ellinghaus Rittmeister (Ridder). Det er Dorte og Jimmy Hansen som sammen med Gert Popp er hans oppdrettere. det ble en lang reise på lille Ridder, både ferje og en lang biltur men det taklet han veldig fint.

Han går godt sammen våre andre hunder og har allerede blitt en av gjengen. Vi er glad vi fikk kjøpe denne lille gutten og gleder oss til starte treningen med han.
Her kan dere lese mer om Ridder.

Link til mamma Dodo's hjemmeside.
Link til Von Ellinghaus.

 
24.9.08
Vi gratulerer denne kjekke gutten (Nuch Bexmas Draco), med bestått karaktertest!
Godt jobba, Therese og Geir Ole!
 
24.9.08
Bente har vært på besøk til sin yngste datter som trener travhester. og der fikk hun tilbud om å ta med seg denne flotte hesten hjem.
Men han er for stor til å ha i hagen og hundegården, så det går ikke. Men kanskje kommer hun ridende til boxertreff senere!!!!
15.9.08
Bexmas Geri og Bexmas Faustino har vært til veterinærer i dag og blitt helsesjekket. Begge 2 var fri for bilyd på hjertet, SAS: Fri (0)!
Resultatene på rygg, hofter og knær må vi vente litt før vi får vite.
                        
8.9.08
Det kom bilder fra Bexmas Era (Demi) som for første gang nyter hyttelivet på Fosen sammen med Major, og det virker som de trives med det, begge to.
I helga har de vært på fjelltur og og kost seg i finværet og ellers lekt så mye at vi regner med de sover resten av uka. Bilde av den nye familien til Demi fikk vi også, Trine,Svenn Ove og lille Tobias.
6.9.08
Bexmas Frontrunner og Bexmas Gina deltok på Steinkjerutstillingen i dag, og de 2 lovende juniorene gjorde en fin innsats og ble flott handlet av sine eiere. Kristina handlet Gina for første gang og da er det ikke dårlig å ende opp med CK og 2 BTK! Se mer under Resultater.
2.9.08 Bexmas Era (Demi) kom til oss forrige mandag i påvente av nytt hjem. Dagen etter dro hun hjem til en familie som ønsket seg boxer, og det har gått kjempefint, så det nye hjemmet blir permanent. De nye eierne er datter og svigersønn av de som eier Flashman's Mr Major (Major) og de bor i nabolaget. Major ble kjempeglad da han fikk en snerten boxerdame å leke med. Demi har også blitt glad i lille Tobias og hvis han gråter går hun bort til han, setter seg ned og gråter/pistrer hun også!
Både Major og Demi kommer på besøk til oss av og til og det synes vi er veldig koselig.
 
31.8.08
På hytta er bær sesongen litt senere enn hjemme. I går plukket vi jordbær i hagen og i dag var vi på blåbær tur. Ikke bare vi satte pris på all bæra, hundene gikk og spiste bær og koste seg, og deilig var det at det var "blått i blått så langt øye kunne se"! Ikke noe problem å plukke da.
 
25.8.08
Bexmas Era (Demi) har kommet hjem til oss pga eiers nye familiesituasjon. Demi blir værende her til vi finner en ny fin familie hun kan flytte samme med.
25.8.08 Frodo har på nytt gjort seg bemerket. Vi gratulerer han som vinner av gårsdagens boxersprint! Godt jobba!
20.8.08
Da er helseresultatene klare, og vi gratulerer Frodo med HD: FRI (B), Spondylose: FRI, Knær: FRI og SAS: FRI!
                           
18.8.08
Vi gratulerer Bexmas Frodo (Bajas) med flott hjertetest, SAS fri (0)! Resten av resultatene må vi vente litt lengre på.
18.8.08  
I helga deltok vi på NKK utstilling i Drammen og NBK i Tønsberg. Vi fikk låne med oss Bexmas Don (Dino) og Bexmas Ferrari (Dixie). Don er like flott som sine søken, men han hadde hatt ferie og var litt rund og utrent, likevel gjorde han seg bemerket. Det var første gang han deltok på utstilling men han dukker nok opp igjen.
Ferrari (Dixie) fikk Ck til Paola Watten, Italia og ble ble plassert som nr. 2 i en fin juniorklasse.
Bexmas Cæsar (Caro) gjorde også en fin innsats på NKK, og StorCertet kommer nok snart.

Vi fikk premier av NBK avd. Vestfold siden vi var de som hadde reist lengst for å delta, kjempeartig!
12.8.08
Vi fikk tilsendt så mange flotte turbilder av Rocky (Bexmas Faustino) så de måtte vi vise fram. Han og eier Hildegunn har vært på Prekestolen, Kjerrag, fjellturer på Blefjell og båtturer i Kragerø. Skikkelige tøffinger disse to, og ikke noe redd for høyder.

Søster Ferrari har også gått mye i fjellet i sommer, her er link til hennes hjemmeside der det står mer om hennes turer.

 
11.8.08
Vi gratulerer G-kullet vårt med 1 års dagen idag! Håper dere får en kjempefin dag med masse kos, godis og lange, deilige turer.

            
9.8.08 Major m/fam kom på besøk mens vi ferierte på småbruket vårt i Sverige, og det syntes både hundene og vi var koselig.
Siden været var fint ble det både bading og masse lek ute, og hundene fikk også prøve seg på feltsøk, og det var noe som de likte veldig godt.
Her er noen bilder fra besøket.
 
8.8.08 Mini (Bexmas Arwen) og vi gratulerer E-kullet med 2 års dagen idag! Vi håper dere får en flott dag med masse godis, lek og lange turer! Mini hilser til dere alle!    
             
3.8.08 Vi gratulerer Bexmas Cæsar (Caro) med Cert nr. 2 i år! Han og eier Berit ferierer og da er det kjekt å ta med seg en utstilling samtidig. Caro er allsidig herremann, han trener bruks, agility og gjør det flott i utstillingsringen. Han har bestått funksjonsanalyse, er meget avbalansert og bråker aldri.
Vi ønsker han og Berit en fortsatt fin ferie!
16.7.08
Vi har hatt besøk av en fin liten frøken, Bexmas Ferrari (Dixie). Og Bror synes det er så artig når hun kommer siden hun er like glad i å leke som han. Det har vært full fart hele tiden men vi rakk å ta noen bilder av snuppa før hun dro hjem.
13.7.08
Idag deltok 3 Bexma boxere på Vestnes hundeklubb sin utstilling. Det ble CK på alle 3 og ikke nok med det, Lille Geri tok TISPECERTET og ble BIM. Vi gratulerer alle sammen med flott innsats! Les mer under resultater.
10.6.08
Vi gratulerer denne flotte gjengen med 1 årsdagen i dag! Håper dere har en super dag med mye trim, lek og masse godbiter!
6.7.08
Vann er deilig! Det synes i alle fall Mini og Mischa, det gjorde Bror også helt til han la på sjøen i vinter! Nå er han litt mer forsiktig, vannet kan jo fremdeles være kaldt!!!! Da er det bedre å ligge og slappe av i gresset!
 
6.7.08
Bexmas Arathorn, Anton (Bror til Mini), har vært på besøk. Han er en stor, flott gutt som vi er veldig glad i. Han er ute på lange treningsturer omtrent hver dag og lydig som han er, går han nesten aldri i bånd!
 
 
30.6.08 Vi har deltatt på 2 utstillinger i Oslo, og det ble en koselig helg, både resultatsmessig og sosialt.
Bexmas Draco (Bono) imponerte STORT og gjorde like godt rent bord på NKK utstilingen på Bjerke. Han vant åpen klassen, slo championgutta og ble BESTE HANNHUND. Han ble samtidig Norsk Utstillings Champion, og ikke nok med det, han slo også en flott Championtispe og ble BIR!!! Bedre kan det ikke gjøres!


Han har egen hjemmeside og den finnes her.
Da har vi fått 2 Nuch fra D-kullet på kort tid, Donna ble Nuch i april i år.

Vi møtte også den fjerde gutten fra D-kullet,(Bexmas Don) og han er like flott som søskene sine.


Men det var flere flotte Bexmaboxere som deltok både på NKK utstillingen og NBK utstillingen i helga, resultatene finnes
her.

 
21.6.08 Vi har vært på utstiling på Oppdal, og det gikk kjempefint! Bexmas Cæsar ble BIR! Det var velfortjent for denne kjempetrivelige gutten! De andre Bexmaboxerne som stilte fikk alle 1. premier og HP. De er alle unge juniorer men det lover godt for framtiden.

 
11.6.08 ATTILA HAR KOMMET HJEM!
Vi gleder oss med Amanda og Audun som har fått tilbake Attila. Etter 6 dager i skogen kom han hjem igjen, han fant tilbake til der han startet turen og ble funnet. Så nå er han sammen med eierne sine , skal til veterinær for å bli sjekket, han har blitt tynn, men er i god form ellers.
Tenker det blir mye godsaker på han framover.
8.6.08 Denne snertne snella, Bexmas Ferrari, har fått egen hjemmeside. Den er under utvikling og ikke helt ferdig enda, men den ser ut til å bli like fin som Ferrari. Vi gratulerer!  
8.6.08
En ny flott utstillingshelg i Trondheim er over. Mange flotte boxere var i ringen de to dagene, og vi gratulerer alle vinnerne!
Fra oss var det spesielt 2 som gjorde seg bemerket denne helga, Bexmas David og Bexmas Ferrari. David ble stilt for første gang på lørdag og tok CK, det samme gjorde han i dag og ble nr 2 i en stor Åpen klasse, flott gjort av en debutant! Han er nå den 4. av de 5 fra D-kullet som enten har tatt CK eller CERT!Ferrari fikk HP i går og vant en stor (11 stk), flott Juniorklasse idag med en ny HP!

Vi stilte for første gang i Oppdretterklasse i går, og i dag stilte vi igjen. I går fikk vi HP og ble nr. 2, idag ble det HP og vi ble nr. 1 !!!
Nuch Kvadratens Kato stilte i Avlsklasse med 4 Bexma boxere, fikk flott kritikk og HP.
 

Vi tar nå pause med utstillingstreningene på mandager, men har dere lyst til å trene videre kommer vi som regel til å møte opp på tirsdagstreffene og da kan vi hjelpe til med videre trening.
 

                      
1.6.08
Vi gratulerer denne flinke ekvipasjen, Bexmas Frodo (Bajas) og Julie, som i dag klarte bronsjemerket i lydighet! Bajas og eierne har bodd i Bodø, men snart flytter de til Trondheim og da får vi ser mer til dem. De kommer til å trene mer lydighet, og de dukker nok også opp i utstillingsringen, vi gleder oss!
 
28.5.08
Noen av trønderboxerne trener til de skal i ringen neste helg. Vi gleder oss til en kjempeflott utstilingshelg, der det deltar 52 Boxere på NKK utstillingen og 60 voksne og 12 små boxere på NBK sin utstilling! Det er nok lenge siden oppmøtet har vært så stor.
25.5.08 Utstilingstreningen på mandager flyttes fra Abrahallen til Midtsannan friluftsområde, tidigere militærleir.
Da får vi trent både på gress og fast underlag.
 
25.5.08
I dag fyller C-kullet vårt 3 år! Vi gratulerer Cognac, Corny, Cassius Clay, Cæsar, Cosak og Charlie Brown, og håper de alle sammen får en flott dag, med kaker og lange herlige turer!
 
23.5.08
Vi har fått tilsendt bilder en fin boxer, Bexmas Cognac alias Bonzo. Han er en av de 6 gutten fra C- kullet vårt, der alle er friske og flotte. Til helga blir de 3 år.
15.5.08   Berit Bartnes og Caro (Bexmas Cæsar) er to som jobber aktivt og får til flotte resultater.
De trener bruks, lydighet og nå har de deltatt på agilitykurs og fortsetter med agililtytrening en gang i uka.
Caro elsker å vise hvor flink han er og han er en stødig gutt som tar alle utfordringer på strak arm.
Her finner du Caros hjemmeside.

Vi ønsker dem lykke til videre!
 
5.5.08
Vi trener og trener til hundene skal i utstillingsringen for å prøve lykken.
Her er det Bexmas Ferrari, Bexmas Gitte, Bexmas Draco, Bexmas Gandalf og Bexmas Frontrunner som trener sammen.
 
3.5.08 Vi fortsetter med utstillingstreningen på mandager som tidligere, så får de som deltar på Grunnkurs komme og delta sammen med oss når kurset er ferdig.

Bror (Bexmas Gandalf) sender en stor klem til halvbror Günther (Boxerdalen's Real Hat-Trick) med BIR og BIG 2, og Sivert (Clumber) med BIS for andre gang på kort tid, godt jobba gutter! Valpeshowet var på Fremo, Ler 1.mai.

 
27.4.08
En stor Bexmadag på Sunndalsøra! Bexmas Gandalf ble BIR valp, og Bexmas Donna ble beste tispe med Cert, hun ble BIR og det aller beste; hun ble Norsk utstillingschampion!!!!

Flere Bexmagutter deltok og gjorde en flott innsats, se RESULTATER.
                                     


 
22.4.08 Her er flere av valpene fra G-kullet.
Bexmas Gina, Bexmas Gordon og Bexmas Geri.
 
19.4.08
I Dag var Bror (Bexmas Gandalf) på sitt første valpeshow, og der gikk han rett til topps, og ble BIR! Ellie (Bexmas Gitte) deltok for andre gang på valpeshow og ble BIM! Vi gratulerer og synes det er topp at det ble BEXMABOXERE som tok de beste plasseringene!

16.4.08
Bexmas Don (Dino) vet å kose seg. Men han er også mye ute i skog og mark.

Bexmas Faustino (Rocky) leker med vennen Ride.
2 fine gutter.
14.4.08
Ny kveld med utstillingstrening for Bexma boxerne. Flere kommer for hver gang og denne gangen kom det også en liten pinscher og trente sammen med oss, eierne har lyst på boxer og da passer det fint å se dem i aksjon.
Hundene (og eierne) blir flinkere for hver gang, og vi ser alle viktigheten av å trene.
 
8.4.08 I dag har gogutten Major vært på besøk. Han har blitt en stor flott gutt som koser seg sammen med eier Guri og familen. Han er ofte på hytta og hygger seg, og han og Guri er blitt flinke til å gå til jobben i stedet for å ta bilen, og det vises at han er godt trent.  
1.4.08 I går hadde vi utstillingstrening for våre valpekjøpere. Det var dessverre ikke så mange som hadde mulighet til å møte den første kvelden men siden vi holder på hver mandag blir vi nok mange til slutt. Sandra og Balder (Bexmas Frontrunner) trente fint sammen og disse to får vi nok se i ringen til sommeren.
Er det flere Bexma boxere som har lyst til å delta er det bare å møte opp, vi holder til ved Abrahallen (Malvik) og treningen er hver mandag fra kl 18.

Ta kontakt hvis dere trenger mer info.

 
31.3.08
I dag har vi hatt besøk av lille Chevy (Bexmas Farah). Hun har blitt en flott jente på 8 mnd. Hun er en snill og flink boxer med stor personlighet som sjarmerer alle.
 
25.3.08
Noen bilder fra påsken. Vi har holdt til i Jämtland og kost oss der. Og vi har fått fine bilder av Bexmas Geri og Frøya, Bexmas Gina, Bexmas Faramir, Bexmas Frodo og Bexmas Gordon.
7.3.08 I dag har gjengen har fått nye seler som egner seg godt til snørekjøring, så nå er de godt rustet til påsken. Butikkene bugner over av seler i alle fasonger og prisklasser, og det kan være vanskelig å vite hvilke man skal kjøpe. Det er veldig viktig at man kjøper rett sele til rett bruk.

Vi har fått god hjelp til å kjøpe seler og vi anbefaler alle som ønsker å kjøpe seler til hundene om å ta kontakt med trekk- og brukshundklubber, siden disse vil kunne hjelpe med rett utstyr.

I Trondheim kan man henvende seg til Trondheim trekk- og brukshundklubb, men man får også god hjelp på Lone Star butikken på Sluppen.

 
3.3.08 Siden Mischa (Nuch Boxerhaven's Decima) fremdeles ikke har kommet med løpetid velger vi å avlyse planlagt H-kull. Neste kull hos oss blir trolig vinter/vår 09. Vi planlegger kull på Bexmas Arwen (Mini) og Bexmas Donna (Marte). Mer info og disse kullene kommer senere.  
19.2.08 Vi gratulerer  Bexmas Extra (Nemi) som HD fri! HD B.  
18.2.08
Eplet faller ikke langt fra stammen. Pappa Kvadratens Kato har preget Bexmas Ferrari.

Mamma Mini har preget Frontrunner.

18.2.08
I helga fikk flere Bexmaboxere prøve seg i utstillingsringen. Geri deltok på et valpeshow på Ler og ble BIM, kjempebra! Ferrari og Frontrunner ble med oss til Eidsvoll (Letohallen) sammen med Donna. På NBK sin utstilling på lørdag var begge valpene i ringen og fikk fine kritikker men ble uplassert. På søndag var det bare Frontrunner som var påmeldt av våre og han ble BIR valp! I følge dommeren var han særdeles lovende og de ordene var det artig å få på kritikken.
                   

                                             

10.2.08 Jippi, vi er på pallen! I 2007 endte vi opp som nr 3 i kampen om å bli Årets Oppdretter av boxer. Det er vi kjempegodt fornøyd med. Vi er heldige som har valpekjøpere som gjerne vil vise fram hundene sine på utstillinger.
2.2.08 I dag var det valpeshow på Ler og 2 av våre tisper fra G-kullet deltok.
Lille Geri (Luna) hadde et slikt driv at det var helt utrolig, og en fin frøken har hun blitt.

Gitte (Ellie) er en vakker jente som vi gleder oss til å se mer av.

Begge disse ble vist av sine eiere og de var kjempeflinke selv om det var første gang de deltok i utstillingsringen.
 

Halvbror Günther (samme pappa) deltok også og han ble BIR mens Gitte ble BIM.
 

Vi gratulerer dem alle med flott framvisning!!

1.2.08
Vi gratulerer den glade D-gjengen med 2 årsdagen i dag! Disse flotte boxerne håper vi fortsetter å imponere oss både i og utenfor utstillingsringen!
Ha en flott dag med masse kaker og kos!
27.1.08 Major har nå flyttet inn til sin nye familie. Guri Hubak Mohus er hans nye eier og hun og familien bor på Jakobsli i Trondheim som ikke langt fra oss. Guri har vært aktiv med hund i mange år og har hatt flere brukshunder, så Major kommer til hundevante mennesker. Han skal få være med Guri på jobb og de to dukker nok opp på tirsdagstreffene av og til.  
22.1.08
Vår uheldige Bror (Bexmas Gandalf)! I nyttårshelga var hundene ute og lekte og Bror skal bestandig være i midten av begivenhetene, det var store greiner de dro og slet i og lek med full fart. Bror må enten ha blitt sprunget over ende og slått seg i hodet eller fått en stor grein i hodet, for i løpet av et døgn hadde han en stor kul i hodet, en ekstra occiput!
Hevelsen gikk bare delvis ned, så veterinæren bestemte seg for å operere bort kulen. Den besto av arrvev og blod. Heldigvis gikk operasjonen fint og nå ligger gutten og sover foran peisen etter en tøff dag.

Det blir ikke å få delta på treff i kveld og heller ikke på kurs i morgen, vi får trene hjemme i stedet, og Bror  og Bente lover å komme sterkere tilbake neste uke.

 

22.1.08 Bexmas Cæsar (Caro), Bexmas Donna (Marte),Bexmas Gandalf (Bror) og mange andre boxere er med på kurs/treningsgruppe bruks, i regi av NBK avd Trøndelag.

Dette skal bli kjempegøy å være med på, og vi har fått en kjempeflink og engasjert instruktør, Ronny Lauten. Her kan dere lese mer om treningen vår.
 
 
10.1.08 HELSERESULTATER FOR BEXMABOXERNE I 2007

I 2007 ble 7 Bexmaboxere røntget. Noen ble røntget for HD, mens andre tok med både knær og rygg. Hjertetesten ble også gjennomført hos noen.

HD:                       7 røntget        6 FRI (A), 1 MIDDELS (D) Denne hunden blir rønget på nytt pga mulig
                                                      feilrøntging.
KNÆR:                 5 røntget        5 FRI
SPONDYLOSE     5 røntget        5 FRI
SAS                      4 testet           4 FRI 3 (0) 1 (1)

Vi er veldig godt fornøyd med dette resultatet og synes det er flott at mange av våre valpekjøpere følger oppfordringen fra oss om å røntge og hjerteteste hundene sine.

 
8.1.08 
Bexmas David (Dylan) er hos oss noen dager og han er en flott og snill gutt. Bror synes det er topp å ha en stor onkel å leke med.
 
 
8.1.08 UTSTILLINGSRESULTATER FOR BEXMABOXERNE I 2007

En liten oppsummering over resultatene til de av Bexmaboxerne som deltok på utstillinger i 2007.
De av våre boxere som viste seg i utstillingsringen tok til sammens: 8 HP, 17 CK, 8 CERT, 1 res. Cacib. 2 BIM og 3 BIR. Bexmas Extra klarte å bli BIR på Boxerklubbens spesialutstilling, Bexmas Darwin tok Cert og ble 2BHK på Boxerklubbens spesialutstilling, Bexmas Ballerina fikk CK på spesialutstilling. Bexmas Donna tok Cert og ble 3 BTK på NKK sin ustilling i Trondheim.
Vi har ikke drevet så lenge med oppdrett og har derfor ikke solgt så mange valper, så at det går så flott på utstillingene er vi stolte over. Og vi er heldige som har valpekjøpere som er flinke til å stille opp og fôrverter som holder hundene i utstillingsform.
 

Men Bexmaboxerne er ikke bare vakre, de kan bruke hodet også: 2 klarte Bronsjemerket i lydighet, 1 besto Karaktertest og 2 besto Funksjonsanalysen.

8.1.08
Bilder fra Dixies (Bexmas Ferrari) hverdag. Som man ser er det deilig å slappe av på sofaen etter en hard arbeidsdag i traktoren.