NYHETER 2009
NYHETER 2008
NYHETER 2007
NYHETER 2006

3.7.09 Bexmas Ferrari (Dixie) har fått løpetid i dag, det blir parring om ca 12-14 dager. Og da håper vi på valper ca medio september. Mer info om dette kullet finnes under I-kullet.  
30.6.09
I helga var det både NBK utstilling (lørdag) og NKK utstilling (søndag). Bexmaboxere deltok på begge og fikk fine resultater. Vi var trege til å ta bilder på lørdag men på søndagen fikk vi tatt noen flere. Takk til Kristina som som tok mange fine bilder, særlig av gogutten Bror på hans store dag. Han synes utstilling er gøy og liker å vise seg fram. Bexmas Cæsar vant en fin åpen klasse, men der gikk ingen videre, Bexmas Geri vant unghundklasse tisper med CK, og Bexmas Enya ble nr 2 i åpen klasse tisper med CK så det ble en strålende dag. Alle resultatene fra helga finnes her.

Så vil vi gratulerer eier av Bexmas Geri og Bexmas Darwin med godkjent kennelnavn, BOXERTROLLET. Ny hjemmeside kommer, men her er link til deres gamle.

21.6.09 I dag var dagen da Hildegunn og Bexmas Faustino (Rocky) skulle i ringen for første gang. Hildegunn har aldri deltatt på utstiling tidligere og var veldig spent på hvordan dette skulle gå. Derfor møtte de i går på utstilling bare for å observere, og det ga resultat. Begge 2 var kjempeflinke og Rocky tok Cert og ble 2BHK, bare slått av en champion hann. Vi gratulerer!
13.6.09

Linda (eier av Odessa og Jazzmann) har sendt oss noen bilder fra sporkurset vi deltok på. Bror skal søke etter ballen sin og da han fant den ble det masse belønning og lek. Ridder søkte kjempegodt han også og fant leken sin. Sportrening er topp for både 2 - og 4-beinte.
 
25.5.09
Vi gratulerer C-kullet (Cognac, Cassius Clay, Cæsar, Charlie Brown, Corny og Cosak) med 4 årsdagen i dag! Håper dere alle får en flott bursdag.
24.5.09
For en Bexmadag!! Først deltok 3 Bexmaboxere på utstilling i Ålesund og det ble en hyggelig dag for oss. Bexmas Geri tok tispecertet og ble BIM og Bexmas Darwin tok hannhundcertet, slo 2 championhanner og ble BIR! Godt jobba Nina!
Nina eier både Geri og Darwin og til høsten regner vi med at det bli valper etter disse 2 vakre boxerne. Interesserte finner mer info om hundene og planlagt kull på hjemmesida her.

Etterpå var det boxersprint i Trondheim i regi av NBK avd. Trøndelag. Og beste hannboxer ble Bexmas Frodo (Bajas) med Bexmas Corny (Jonas) som nr 2. Frodo vant også i fjor så han er en rask gutt. Bexmas Gina (Thea) ble nr. 2 av tispene. Vi gratulerer alle sammen!
16.5.09
I dag fikk Bexma sin første boxer med KORAD tittelen, og det er Bexmas Cæsar (Caro)! Han var også først ute med å ta funksjonsanalysen. Og som den stødige gutten han er , seiler han trygt igjennom. Samtidig med korningen i Sverige i dag, deltok han også i utstillingsringen og det gikk også kjempebra, i en stor konkurranse ble han nr. 5 i åpen klasse med CK.
Vi er så stolte av Caro og eier Berit som er så aktive og viser at boxeren er en allsidig hund. En stor GRATTISKLEM til dere. Her er hjemmesiden til Caro.
        
10.5.09 Ja, i helga har 3 Bexmagutter fått sjekket psyken sin. I dag gikk Bexmas Frodo (Bajas) lekende lett gjennom Funksjonsanalysen, og besto med glans. Vi gratulerer masse!             
9.5.09 I dag har Nuch Bexmas Draco (Bono) og Bexmas Darwin (Pomba) bestått funksjonsanalyse, vi gratulerer!! Det var første gang de prøvde seg på testen og de besto begge med glans.            
29.4.09 Bexmaboxere som redningshunder! Bexmas Frodo (Bajas) og Bexmas Corny (Jonas) har startet trening sammen med redningshundene i Trondheim. Flott at boxer blir brukt til slik trening/arbeid, det er midt i blinken å få lete opp mennesker, siden boxeren tror alle mennesker er lekekompiser.
Her er hjemmesiden til Jonas og Bajas hvor det finnes mer info om gutta.
Her er hjemmesiden til Norske Redningshunder, kanskje dette er noe for deg og din boxer?
           
26.4.09
Vi gratulerer Bexmas Geri med Cert og BIR på Sunndalsøra i dag! Dette er lille Geri's andre Cert, og det blir nok flere. Flere resultater finnes her.
Vi stakk innom Marte etter at vi kom hjem fra utstillingen og det var en rund boxer som hilste oss velkommen, så det blir valper etter henne og Magnum i juni.
21.4.09
Våre 2 gutter, Rittmeister Von Ellinghaus (Ridder) 8 mnd og Bexmas Gandalf (Bror) 1 1/2 år.
 
14.4.09
Nå er parring gjennomført mellom Nuch Bexmas Donna (Marte) og Flashman's Magnum. Det ble 2 parringer, en på søndag og en på mandag og hvis alt går som planlagt blir det valper her hos oss ca 16 juni.
1.4.09 Idag fikk Marte (Nuch Bexmas Donna) løpetid, og det er ikke en aprilspøk! Hvis alt går som planlagt blir det valper i juni som igjen blir leveringsklare i august. Mer nøyaktig tidspunkt for fødsel og levering vet vi etter parring.
Her er info om det planlagte valpekullet.

 
25.3.09 Nå nærmer deg seg utstillingssesongen, og for de Bexmaboxerne som har lyst til å delta tilbyr vi utstillingstrening. Ta kontakt så finner vi ut tidspunkt for treningen. Husk også påmeldingsfristen til Sunndalsøra som er den 5.4. Det blir også utstillingstrening tirsdag etter påske på treffet til NBK avd Trøndelag.  
15.3.09

 

Vi har hatt noen flotte dager på småbruket vårt i Sverige. Det er bestandig deilig å komme dit, og hundene er av samme oppfatning. De leker og har det gøy hele tiden. Og når Magne driver med litt trehogst er de hans små hjelpere så jobben går ikke så fort. Inne ble det litt gnaging på vedkubber av gutta, litt store tannpirkere kanskje?

Da Bert og Caro kom på besøk ble det vaffelsteking på balkongen, og Caro ble med Magne og gjengen på skitur. Været var stort sett fint, og i dag var det helt strålende. Det ble en lang skitur med snørekjøring for Mini og Bror (gjett om han var stolt) mens Mini har gjort dette mange ganger før og jobber som en helt.
Nå ligger våre boxere og sover søtt (drømmer vel om ski og snø)!
Bror og Ridder Ridder Caro og Berit på besøk Bror gnager ved Ridder gnager ved
På skitur Førstemann! Flott i fjellet Magne og gjengen Mischa og Mini  Bror og Ridder

 
  Bror jobber Bexmagjengen Mischa og Mini Nydelige natur En sliten Ridder koser med Mini  
9.3.09
I dag kom endelig spondylseresultatet på Bexmas Ferrari (Dixie), og det var: Fri (O)! Så da er hun HD Fri (A), Spondylosefri (0) og Fri på hjertet, SAS Fri (0)! Vi gratulerer!
Så da håper vi på like friske og fine valper etter henne og Jazzmann til sommeren.
        
2.3.09
I dag sovnet lille Pippi (Boxerhaven's Harmonium) inn. Pippi kom til oss i april 03, ei lita rød jente med masse fart. Hun ble mor til 2 flotte valpekull, vårt C - og D -kull. Etter det første valpekullet flyttet hun hjem til fôrvertene Lisa og Helge som bor i nærheten av oss. Og da hun fikk en datter i D- kullet (Nuch Bexmas Donna) ble hun også med hjem til Lisa og Helge. Samtidig overtok fôrvertene Pippi.
Som unghund skadet Pippi den ene foten da hun løp rundt på steiner i vannkanten, og etter hvert ble det forkalkninger som gjorde at hun fikk mye smerter. Hun ville så gjerne være med på turer men det ble veldig vondt etterpå. Så i dag sovnet hun inn hos veterinær Kristin, som tidligere hadde vært jordmor da D-kullet ble født og som har Bexmas Enya.
Pippi var en flott boxerjente på alle måter og vi kommer aldri til å glemme henne.

 

1.3.09
I dag hadde Ridder og Bror treff med Major, og det ble full fart i snøen. Bror og Major er fremdeles kjempevenner, og storkoser seg sammen. Ridder prøvde å være stor gutt han også men Major roet han ned. Og med skitur i solskinn i går, herjing i snøen i dag pluss lek i hundegården etterpå har Bror inntatt sengen. Boxerlivet er herlig!
 
26.2.09
Vet det er flere som er spente på om Donna og Ferrari har fått løpetid, men ingenting har skjedd enda. Vi håper Donna løper snart men det er hun som bestemmer når det skal skje.
Skal legge ut info når det er noe nytt om damene.
 
18.2.09

 

Vi kan ikke bare skrive om hunder, så denne gangen legger vi ut bilder fra Nannestad der Sara(Bentes datter bor og jobber).
Hun jobber hos Stall Hammersborg og på bildet er hun og sjefen ute og trener travhester. Sara og Ove har kjøpt seg katt, en skipskatt med 7 tær, en skikkelig søt liten pus.
 
17.2.09
Misty                   Ridder

14.2 deltok Misty (Reba Von Ellinghaus) på sitt første valpeshow og ble BIR! Det var NBK sitt valpeshow i Letohallen og dommer var Knut Andersen. Misty er søster til Ridder og han, og vi, sender mange grattisklemmer til Misty og fam. til sommeren blir det søskentreff i Trondheim.
           
13.2.09
I 2007 ble vi nr 3. i konkurransen  om å bli Årets Boxeroppdretter, og det samme klarte vi i 2008! Vi var den eneste oppdretteren som fikk 3 boxere med tittelen Norsk Utstillingschampion i 2008, Nuch Bexmas Donna, Nuch Bexmas Draco og Nuch Bexmas Extra. Det viser at vi har fin bredde i vårt oppdrett, det er mange Bexma boxere som gjør det bra i ringen. Vi har ikke reist mye rundt og deltatt på mange spesialutstilinger, vi har heller ikke konkurrert i utlandet med hundene, og vi har ikke så mange spesialutstillinger/NKK utstillinger i området, så at Bexma allikevel gjør det så bra er vi veldig stolte over. Men dette hadde vi ikke klart uten våre valpekjøpere som er så flinke til å vise fram hundene sine.

Særlig artig var det da Nuch Bexmas Draco ble BIR og Champion på NKK utstillingen på Bjerke og da Nuch Bexmas Extra ble BIR og Champion på NKK utstillingen i Tromsø i 2008.

Vi ønsker alle Bexmaboxere og eiere lykke til i 2009!
           
10.2.09
Jonas (Bexmas Corny) har nå flyttet til sitt nye hjem. Han har kommet til Trondheim og skal bo sammen med Bajas (Bexmas Frodo) og Julie og Andreas.
Både Julie og Andreas er flinke til å jobbe/trene med hunder og nå får de en hver å jobbe med. Jonas blir treningskompisen til Andreas, og de kommer til å trene mye fremover.
Jonas har også 3 brødre i Trondheim fra før; Cæsar, Charlie og Cognac, og han kommer nok til å treffe flere av dem etter hvert.
Vi gleder oss til Boxertreffet i kveld, da får vi også treffe Jonas, det er lenge siden sist vi så han.
             
9.2.09
I dag dro vi av gårde for å treffe Bexmas frontrunner (Balder). Og han og Bror fikk leke seg sammen i snøen, og det var selvfølgelig topp. Vi var ikke så heldig med været og som dere ser på det siste bildet, ble himmelen svart og en skikkelig snøstorm kom. Da var det bare å komme seg hjem igjen, men tror begge "gutta" ble ganske slitne og tilfredse med turen de fikk.
 
8.2.09
Vi gratulerer Bexmas Frodo (Bajas) med bestått karaktertest! Bajas har tidligere bronsjemerket i lydighet og han og Julie trener både Agility og lydighet. Vi ønsker dem lykke til videre!
             
7.2.09
I dag har Von Ellinghaus Rittmeister (Ridder) deltatt på sitt andre valpeshow. Det er veldig slitsomt for en liten gutt men trivelig også, og kjempegod trening.  Mange andre hunder å snuse på og mye spennende i hallen. Nå ligger han og sover søtt, og blir nok rolig resten av dagen.
               
1.2.09
I dag traff vi bursdagsbarnet Marte (Nuch Bexmas Donna)og mamma Pippi (Boxerhaven's Harmonium), og det var topp for 2 gærne gutter. Bror kunne ikke leke så veldig lenge, kloa er ikke helt ok enda, men Ridder syntes det var veldig kjekt å leke med 2 flotte damer.
 
1.2.09
I dag fyller D-kullet vårt 3 år, og vi gratulerer dem alle! Denne gjengen har gjort seg bemerket i utstillingsringen og 2 har allerede blitt NUCH. Det er friske flotte boxere, og Donna (Marte) håper vi blir mamma i vår.
Vi håper dere får en flott bursdag med masse godsaker og turer, selv om det er ganske kaldt.
18.1.09
 
I helga har NBK avd Trøndelag arrangert valpeshow på Ler, og det ble en suksess! Bilder fra utstillingen finnes på på siden til avdelingen.
Fra oss var det lille Ridder, Ritmeister Von Ellinghaus som deltok. Han hoppet og spratt i ringen og viste seg ikke fra sin beste siden, men ble BIM.
16.1.09
Bror hadde ødelagt en klo og måtte til veterinær for å få den fjernet. Derfor var det en neddopet Bror vi fikk med oss hjem, og det reagerte de andre hundene på. Stakkars lille Ridder syntes ikke det var noe gøy med en sovende kompis, han syntes det hele virket litt skummelt. Derfor la han seg like godt oppe på Bror, om det var for å trøste han eller fordi han var lei seg er vel ikke godt å si, men det var et rørende syn.
12.1.09
Bexmas Corny (Jonas) 3 år, reg nr: 15051/05
trenger et nytt godt hjem.

Jonas er HD: Fri (A),
SAS: Fri (0)
Spondylose: 1 (svak grad)
AA: Fri (A)

Bestått Karaktertest
Bestått Funksjonsanalyse
Bronsjemerke i Lydighet

Jonas har trent Agility, Lydighet og Bruks.

Pga eiers arbeidssituasjon (mye reising) må hun omplassere sin gode, snille boxergutt.

Interesserte kan ta kontakt med oss eller eier på mobil
41767117.

 
3.1.09 
Ja, nå har vi startet på et nytt år, og vi tar en liten oppsummering over resultatene fra utstillingsesongen i 2008.
Vi har hatt flinke utstillere i ringen og det gir resultater.

Bexma boxerne tok til sammen 16 HP, 16 CK, 7 CERT, 2 CACIB, 1 BIM OG 5 BIR og ikke nok med det, 3 Bexma boxere fikk tittelen Norsk Utstilingschampion!

Dette var langt over vår forventning men veldig artig, og det gir oss inspirasjon til å fortsette  både med oppdrett og utstilling.

2 Bexmaboxere klarte Bronsjemerket i lydighet, og 1 besto Karaktertest. Det er flere som driver aktivt med lydighet, bruks, redningshund og/eller Agility og det synes vi er veldig flott.

Vi setter stor pris på at våre valpekjøpere jobber aktivt med hundene sine , da boxeren er en hund som elsker å få bruke både hode og kropp.

     

TILBAKE