OM OSSVi, Magne og Bente, bor i Malvik og er litt hundegale. Vi er mye i skog og  mark med hundene, veldig gøy med skiturer og snørekjøring. Men vi trives også i utstillingsringen, på kurs og andre aktiviteter. Blir aldri kjedelig med hunder i hus. Vi har hatt forskjellige raser tidligere, men det er boxeren som står vårt hjerte nærmest.

Vi startet vårt  oppdrett med 2 dobermannkull først, i samarbeid med tispas oppdretter. Fra 2003 har vi hatt valpekull med boxer, under kennelnavnet Bexma. Så langt har 7 av våre valper blitt Norsk Utstillingschampioner ( Nuch), og det synes vi er veldig gøy. Vi har også valpekjøpere som er flinke til å trene hundene sine, bruks, lydighet og delta på diverse aktiviteter og kurs. Vi er fornøyd med at flere vil mentalteste hundene sine. Og Valpekjøperne er også flinke til å helsesjekke hundene sine, noe som er viktig for oss.

Boxeren er en flott aktiv hund som kan brukes til så mangt, men har man planer om å nå høyt opp innen lydighet er kanskje ikke boxeren rasen du bør starte med. Den ble avlet fram til å jobbe selvstendig, og vil derfor ikke være den mest førervennlige hunden. Boxeren er også en veldig sterk hund, og en aktiv hund, så det er en hund som krever ganske mye.

Vi er heldige som har en så trivelig hobby og et liv med hunder blir aldri kjedelig.På hytta koser vi oss både sommer som vinter. Om sommeren er det bading/svømming  og turgåing på oss og hundene, og om vinteren blir det skiturer. Herlig!

Tilbake